Weinig bekende feiten over Waterflesje.

Kan zijn de dop met je Dopper waterfles kapot of kwijt? Wij beschikken over ze ook los te bestel. Ook hiermee spaar jouw het milieu. Zo hoef je ook niet een totaal andere fles te aankopen.

Verdere weten? Het mag door te bellen tot 0318-743600 of stuur ons e-email naar gerard@maxilia.nl. Of kies ons nodig waterflesje, upload jouw logo en krijg in enkele uren een digitale weergave met je design. Geen wensen: jouw raakt nergens aan gebonden én het ontwerp kan zijn voor niets.

Ook worden er tracking cookies aangebracht via social media-netwerken. Via op Akkoord te klikken zal u dan ook hierbij akkoord.

Wilt u dan ook de relatiegeschenken ofwel promotieartikelen betreffende spoed ontvangen? Neem dan contact op met één over de verkoopspecialisten.

Laat goedkoop waterflesjes betreffende eigen etiket drukken. Waterflesjes doen het iedere keer goed op ons beurs, festiviteit of kantine. We hebben waterflesjes betreffende plat drinkwater ofwel prik (koolzuurhoudend). Strekking 330 ml ofwel 500 ml. Een etiketten alleen mogen helemaal in full colour all aan bedrukt worden.

Toon al die aanleverspecificaties Vanwege dit opmaken van het bestand vanwege je waterflesjes kun je toepassen vervaardigen van onze waardevolle werktekeningen. Hieronder vind jouw de meest gebruikte werktekeningen vanwege het product:

ONE Waterfles heeft een strekking betreffende 500ml en is beschikbaar in drie tinten: lila, blauw en zilver. Kies je favoriete drinkfles >>

Is het niet rap voldoende? Spoedleveringen kunnen we vaak alsnog eerder afleveren. Haastige spoed? Neem regelrecht aanraking betreffende ons op via te bellen ofwel e-e-mailen tot 0318-743600 ofwel gerard@maxilia.nl. Of belangstelling vandaag alsnog een digitaal drukvoorbeeld aan. Dit voorbeeld get more info is op schaal en in een via je opgegeven kleuren.

De minimale lettergrootte die wij aanraden kan zijn 6 pt. Zo zorg jouw ervoor het letters juist leesbaar bestaan op jouw eindresultaat. Toepassen een passende waarden vanwege full color zwart.

Naar het zandstrand, ‘t zwembad ofwel gewoon een Vondelvijver; dit maakt je ook niet uit waar jouw heengaat wanneer het maar wat met water te vervaardigen heeft.

Dit bedrukken betreffende waterflesjes met je merknaam doe je vanzelfsprekend bij Drukzo. Elke klant vindt dit aangenaam teneinde een dortslesser te onthalen. Trek daarom een aandacht met je eigen waterflesjes.

‘Tenslotte bestaan dit jouw persoonlijk bacteriën, er is jouw ook niet beroerd met. Er bestaan daar miljoenen met op je handruggen uithangen. En miljarden tussen jouw tanden, welke jouw etensresten wegwerken.’

Een Dopper is een initiatief ter promoting betreffende kraanwater en het terugdringen met de berg plastic afval. Hiertoe heeft een Dopper het ideale flesje wegens kraanwater op de markt gebracht; en blijvend, praktisch en aantrekkelijk.

Kan zijn de dop van jouw Dopper waterfles gebroken of kwijt? Wij hebben ze verder los te bestel. Ook hierbij spaar jouw het milieu. Zo hoef jouw niet een compleet andere fles te aankopen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Weinig bekende feiten over Waterflesje.”

Leave a Reply

Gravatar